Julemarked

Julemarked på Steinerskolen i Indre Østfold

Hver andre søndag i advent arrangeres det julemarked i regi av foreldre og lærere.

Julemarkedet for 2021 er planlagt søndag 12.desember.

Andre søndag i advent hvert år arrangeres det julemarked i skolen og i barnehagen før jul, hvor bålpannene tennes og det dufter nybakte sveler og gløgg i skolegården. Håndlagde produkter, hesteridning, koselig julestemning for store og små. Her finner du unike håndlagde julegaver som kan glede enhver, la deg fortrylle med sang av våre flinke elever, og se på den flotte elevutstilling.  En flott mulighet til å bli kjent med skolen vår, og ikke minst finne den unike julegaven. Ta med familie og venner, og bli med inn i en herlig førjulstid, vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Bildegalleri julemarked

049Hvert år er det julemarked på Steinerskolen i Indre Østfold. Dette er det foreldrene som står for, gjennom skolens FAU. I år gikk markedet av stabelen 23. november. De besøkende møtte bugnede boder og velduftende matutsalg, både inne og ute. Mange tok julegaveinnkjøpene og fylte posen med håndlagede, vakre skjerf og votter, sokker og luer. Det ble også solgt flotte bøker, lys og juledekorasjoner. (more…)