I forbindelse med den årlige WOW-aksjonen har elevene i dag hatt temadag om Vietnam.

Elevene har fått lære om kultur, politikk, hverdag og idrett er der. Sammen har ungdommen laget mat som vårruller, de har blitt utfordret i bordtennis og badminton, men også laget bolle av kokosnøtter og tegnet.

Dagen har foregått på hele ungdomsskolen, og alle har spist mat sammen og pyntet gymsalen.

I morgen er det arbeidsdag, hvor elevene skal jobbe for å kunne gi barna på Steinerbarnehagene i Dieu Giac, Thanh Lan, Tho Trang Childcare Center. Disse tre barnehagene ligger rundt Ho-Chi-Minh by, og er støttet av den australske organisasjonen Vietnam’s Children Project.

Les mer om prosjektene her:
https://www.freunde-waldorf.de/en/waldorf-worldwide/organisations-worldwide/asia/vietnam/vietnam-dieu-giac-thanh-lan-tho-trang-childcare-center/