Solsikker deles ut på første skoledag.

Onsdag 18.august strålte solen over Indre Østfold, og store og små samlet seg i skolegården ved Steinerskolen i Indre Østfold. Det var barn og voksne som både gruet og gledet seg til å begynne igjen.

For de aller minste var det nok mest spennende. Ny skole, nye voksne, store barn og hus. Kanskje nye blyanter og ransler, og ikke minst et klasserom og pult. Dager fylt med tur og læring skal bli den nye hverdagen.

For andre dette dagen de skulle begynne på ungdomsskolen, eller de var de eldste på skolen. Noen har blitt avgangselever, og har bare ett år igjen før de skal videre ut i verden. Andre er nå de eldste på barneskolen, og ser lengselsfullt over til ungdomsskolen hvor alt ikke er så barnslig.

For lærerne er det godt å se igjen alle de kjente, og også noen ukjente ansikter. Vi gleder oss til å følge dere alle gjennom et nytt skoleår, og sammen skal vi være nysgjerrige, og løfte hverandre opp til nye høyder.