Vel gjennomført vårmarked

humlebombe

Det var herlig stemning på Vårmarkedet på skolen på lørdag. «Verdens fineste marked lød det fra noen barn som gikk forbi». Salg av forskjellige varer, både produsert av elever, lærere og foreldre trakk mange kunder. 

Anne Dore holdt dukketeater med magisk stemning og Monica hadde frøbombestand hvor alle kunne lage sine egne frøbomber med humle-mat. Mange prøvde seg på hesteveddeløps-konkurransen og noen heldige gikk avgårde med store fruktkurver, sponset av lokale matbutikker. I sløydsalen kunne man se elevutstilling med flotte arbeider fra alle klassene. God prat mellom barn og voksne, og ellers masse lek og moro!

Takk til alle som bidro til å skape et flott arrangement!

Del innlegget

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print