Hei!

Jeg er Jan-Haakon Tvete og tidligere elev her på Steinerskolen i Askim. Fra 1. til 10. klasse gikk jeg her. Og jeg er kjempefornøyd! De første årene var fylt med meningsfull lek, kreativitet, prøving, feiling og læring. Videre husker jeg godt historiefortellingene vi fikk fortalt og bøkene vi selv lagde. Bøkene har jeg den dag i dag.

Etter ti år på Steinerskolen begynte jeg på offentlig videregående. Tre år studiespesialiserende på Mysen VGS. Jeg var spent på overgangen til offentlig skole. Hvordan ville overgangen bli, kom jeg til å henge bak, lå jeg foran, hva er forskjell? Spørsmålene var mange, men overgangen gikk problemfritt. Klart det var en overgang, men det skal det være fra ungdomsskolen til videregående. Etter videregående har jeg gått Befalsskolen til Sjøforsvaret og skal fra høsten gå på Norges Handelshøyskole.

Jeg har kun positive ting å si om Steinerskolen, og skulle jeg velge en gang til, ville jeg valgt Steinerskolen igjen.