Bruke_julemarked_15Årets julemarked gikk av stabelen på lørdag. Tradisjonen tro hadde foreldre gjennom FAU gjort en formidabel innsats for å skape et flott marked for store og små.

Skolen ble fylt av bugnende boder med flotte produkter av alle slag.Bruke_julemarked_17 Både inne og ute kunne man kjøpe mat og hjemmelagde varer laget av både elever og foreldre. Kafeen bød på velsmakende mat, og lotteribordet struttet med flotte gevinster. Elevene underholdt med musikalske innslag, mens stolte familiemedlemmer og lærere stod med ikke så få tårer i øynene.
I håndarbeidssalen ble det vist frem elevarbeider fra alle klassene. Mange interesserte tok seg god tid til å se litt av hva elevene har jobbet med i år. Elevene var også meget stolte av å kunne vise frem arbeidene sine.

Takk til alle som bidro til å skape et magisk og minneverdig marked! 

Bruke_julemarked_19Bruke_julemarked_21Bruke_julemarked_18Bruke_julemarked_16Bruke_julemarked_14Bruke_julemarked_13Bruke_julemarked_11Bruke_julemarked_9Bruke_julemarked_8Bruke_julemarked_6Bruke_julemarked_4Bruke_julemarked_2