049Hvert år er det julemarked på Steinerskolen i Indre Østfold. Dette er det foreldrene som står for, gjennom skolens FAU. I år gikk markedet av stabelen 23. november. De besøkende møtte bugnede boder og velduftende matutsalg, både inne og ute. Mange tok julegaveinnkjøpene og fylte posen med håndlagede, vakre skjerf og votter, sokker og luer. Det ble også solgt flotte bøker, lys og juledekorasjoner. For de som bare ville kose seg var det nok av deilig mat til salgs; alt fra hjemmelagede, økologiske hamburgere til de søteste kaker. Og ville man ha med seg noe hjem til kaffen, kunne man gå på “lekkeriet” og få det man måtte ønske av bakevarer og søtsaker der. Underveis var det elever som underholdt, med nydelig sang, og i kafeen lød det vakker musikk fra lærere. Det var en flott dag for store og små!