skolen (2)Mandag 19. august åpner Steinerskolen i Indre Østfold dørene sine igjen, og ønsker gamle og nye elever velkommen! Det blir en spennende og spesiell oppstart, med nytt ungdomsskolebygg, og mange forandringer. Solberget, som vår nye skolebygning blir kalt, vil ikke bare gi elevene på ungdomsskolen flotte klasserom, men også barneskolen får nye muligheter (:) Vi kan endelig ha gymnastikk- undervisningen under eget tak, og ser frem til at det er rom for alt vi driver med. Og rom trenger vi, for det er rekordhøye søkertall og vi er glade for å ønske mange nye elever velkommen til steinerskolen vår! Det er flott å observere at flere og flere får øynene opp for steinerskolepedagogikken og tar bevisste valg for sine barn og tenåringer. Med Solberget blir det mulig å ta imot enda flere elever.