Deprecated: The $control_id argument is deprecated since version 3.5.0! in /home/3/a/askim/www/wp-content/plugins/elementor/modules/dev-tools/deprecation.php on line 301
Påskeverksted. – Steinerskolen i Indre Østfold

Påskeverksted.

014 (2)Årstidsfester og tradisjoner er en naturlig del av skoleåret. De gir rytme og rom for fordypning. Påskeverkstedet på barnetrinnet åpner for kreativ utfoldelse og motorisk utvikling. Også i år åpnet vi opp alle klasseromsdører og lot elevene gå på utforskning blandt forskjellige aktiviteter. Det ble malt vakre påskeegg og sydd flotte påskeharer. Noen synes det var gøy å klippe og lime påskehøner, mens andre malte blomsterpotter.  Det yret av liv og skaperglede i alle klasserom.

Del innlegget

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print