Fullt sirkus med gjøglere og tryllekunstner

Da trommene nærmet seg under gjøgleropptoget var det flere med sommerfugler i magen som satt spente i klasserommene.
Opptoget kom og hentet klassene med liv og leven. Så bar det inn i den pyntede salen på Solberget.
Flere elever og klasser bidro med flott underholdning. Showet ble avsluttet av 8. klasses kjemieksperiment, hvor «elefant-tannpastaen» stod høyt til værs i salen.
Mange hadde virkelig slått på stortrommen når det gjaldt utkledning. Klovner, popcorn, sirkusdirektører, dyr i alle former og fasonger gjorde stemningen magisk.
Etter åpningsshowet var det tid for sjonglering, balansering, såpebobler, smaksgjetting og mye mer.
Mange fikk også prøvd seg på enhjulssykkel… og det var mye vanskeligere enn det så ut!
Flere lurte spent på hva «overraskelsen» på karnevalet skulle være.
Noen hadde hørt rykter om at vi skulle få se et trylleshow, men dette var det ingen som riktig trodde på.
Så da vår fantastiske Erik dukket opp på scenen med et EKTE trylleshow, ble det mange svært engasjerte barn i salen.
Det var ikke bare barna som ble en smule overrumplet da Erik kunne trylle fram Ingunn sin BH under alles påsyn!
Elevene fikk med seg en smakfull fastelavensbolle før de kunne ta en velfortjent vinterferie, fylt av inntrykk og opplevelser.

Takk til alle som bidro til et magisk og freidig karneval!